Armbånd til mænd

Læderarmbånd til mænd

Når det kommer til smykker er mænd minimalister. Jo enklere smykket er, desto bedre et valg er det til dem. Smykkets elegance vil blive set, som det er, når mænd bærer det. Armbånd til mænd kan være af guld eller sølv. Begge materialer passer til mænds stil og smag.

Herrearmbånd kan købes i forretningerne, men der er færre designs at vælge imellem i forretningerne. Man har bedre muligheder for at finde gode armbånd til mænd online. Der er meget at vælge imellem på nettet og så er det nemmere at finde billige armbånd online.

Så hvis du skal købe et smykke til dig selv eller en mandlig ven, så kig dig omkring efter armbånd til mænd på nettet.

Du har gode muligheder for at finde et moderne armbånd til mænd på Marjoe.dk, som er blandt de førende smykkesites til mænd. Generelt er muligheder online ganske fornuftige, med dejligt lave priser.


Former for herre armbånd til moderne mænd

Mænds Kung Fu murstensarmbånd i stål:
Dette armbånd passer til de seje mænd. Det er en kæde med stålled, som er lavet af rustfrit stål. Den fastgøres ved at bruge et drejeligt hængsel. Med dette herre armbånd kan du være meget stilfuld og samtidigt attraktiv på en robust måde.

Forgyldte tynde armringe:
Guld ser også rigtig godt ud på mænd. Dette sæt bestående af 3 forgyldte armringe er indfattet med metaltråd, og de er glatte og tynde. Den gyldne farve er ikke for højrystet til mænd. Det er lavet med små cirkulære gyldne designs. Når en mand bærer det, ser han rig og sofistikeret ud.

Centerfjeder-armbånd i rustfrit stål:
Dette er et herre armbånd med stålrem i 316L sterlingsølv. Det lukkes ved at bruge en centerfjeder. Dette er noget nyt inden for armbånd til mænd med dets manchet-agtige look. De to ender mødes på midten og adskilles ved fjederrammen, der fungerer som et led, der holder det sammen.
Dette passer til mænd, der altid er på farten, fordi det er let at gå med og at tage af.

Stål armbånd til mænd

Herrearmbånd i rustfrit stål og sort plastik:
Dette er et armbånd med stål- og gummirem, der er lavet i 316L rustfrit stål og sort gummi. Det lukkes med et hængsel. Dette armbånd i rustfrit stål fremhæves af det sorte gummimateriale. Dette er et herre armbånd, der ikke ruster let og heller ikke pletter med tiden.
Dette armbånd til mænd kan bæres både i det daglige, men også ved mere formelle lejligheder.


Manchet-armbånd i poleret tin:
Manchet armbånd til mænd er lavet af tin, der er elegant poleret. Dette er et smykke til mænd til dagligdags brug. Dette armbånd til mænd kan indgraveres med personlige oplysninger, medicinske data, navne, symboler og beskeder.

Italienske armbånd til mænd i 14 karat guld:
Dette solide ledarmbånd til mænd er lavet i 14 K guld og 14 K hvidguld. Det fastgøres med en sikkerhedsklemme. Herrearmbåndet blev populært under det tidlige byzantinske romerske imperium. Det er bemærkelsesværdigt let og komfortabelt at gå med. Du vil se fantastisk ud med det sammen med en smoking eller andet formelt tøj.