Guldarmbånd til mænd

Bismark armbånd guld

Guldarmbånd til mænd bæres som et stil-statement af nogle mænd, for at reflektere deres stil. Man kan bære guldarmbånd som et statussymbol for at vise rigdom og stil, mens andre bærer dem for at fremhæve deres maskulinitet.

Selv om armbånd til mænd allerede findes i mange forskellige metaller, som sølv, sterlingsølv, rustfrit stål, titan, tungsten etc., er der flere grunde til at guldarmbånd til mænd er populære.

Guld har altid været betragtet som et ædelt metal. Guld er et rent metal, der ikke reagerer med de fleste stoffer. Derfor taber guld armbånd til mænd ikke deres glimmer, og de kan se ud som nye med lidt normal rengøring og polering.

Primært på grund af gulds naturligt lange levetid, varer mænds guldarmbånd virkelige længe. Leddene vil forblive stærke og kan tåle dagligt slid uden problemer. Guldet kan udsættes for meget bevægelse og hårdhændet behandling og alligevel overleve længere end andre materialer.

Guld armbånd til mænd i mange designs

Et guld armbånd til mænd med en god grad af renhed bør ikke give nogle allergiske reaktioner for huden. Det at investere i guld har altid været, og vil altid være, en solid investering. Guldarmbånd til mænd findes i dag i mange designs.

Nogle mænd foretrækker armbånd af typen tungt reb, der varmt kærtegner deres hænder. Andre foretrækker at gå med en solid armring. For dem, der elsker den traditionelle stil, findes de altid trendy led-armbånd. Figarokæden er også et populært armbånd til mænd.

Som det er tilfældet med al anden udsmykning er det vigtigt at vælge noget i den rette størrelse, når man køber guldarmbånd til mænd. Armbåndet skal kunne tages nemt af, og det skal ikke kunne glide af af sig selv.

Det fleste kæder har justerbare længder, hvilket kan været meget praktisk, da du kan justere længden, så armbåndet ikke glider ned over hånden, men samtidigt er tilpas løs. Manchet-armbånd skal derimod passe perfekt.

Vær især opmærksom på låsen. Armbånd skal have en solid lås, der er lette at åbne. Krogen er en populær lås, men den er mindre sikker end bokslåsen. Fjeder- og hummerklo-låsen er andre populære valg.

Guld armbånd til mænd er vidunderlige gaver til mange forskellige lejligheder. Udvalget af armbånd er stort og leder du online, kan du helt sikkert finde et armbånd, der falder i din smag.