Top 5 designs inden for sølvarmbånd

Flotte charms armbånd

Sølv har siden tidernes morgen været anset for et ædelt metal, og sølvarmbånd har altid været populære smykker til både mænd og kvinder. Der er mange pæne designs, inden for sølv armbånd og herunder kan du få et indblik i top 5. 

Inden skal det lige afklares hvad sterlingsølv helt præcis er, for det misforstås af mange. Sterlingsølv eller standardsølv, er en legering med 92,5 % sølv og 7,5 % kobber. Denne kombination er hårdere end rent sølv, hvilket skaber et smykke med længere levetid. 

Mange smykker i sterlingsølv er forgyldt med et tyndt lag fint sølv, hvilket giver en skinnende finish. Rent sølv pletter ikke, ligesom sterlingsølv gør. Du kan nederst læse om vedligeholde af sølvarmbånd og andre smykker i sterlingsølv. 

Populære designs inden for sølvarmbånd

Anker armbånd i sølv

Der findes forskellige stilarter inden for sølvarmbånd, så som armringe, led og charms. De har hver deres tiltrækning og målgruppe. Hvis du overvejer et sølvarmbånd som gave, bør du kigge disse top 5 designs igennem, for at få en ide om målgruppen.

Armringe armbånd: Disse findes i forskellige designs, lige fra elegante afslutninger til vævede mønstre og malede stilarter. Da armringe armbånd og manchet armbånd er så populære, tør folk gå med flere armbånd på samme tid. De er meget populære hos teenagere og også blandt Hollywood starletter. Perfekt til dem, der er unge af sind.

Manchet armbånd: Disse trendy armbånd er bredere end armringe armbånd og har en åbning på den ene side, der gør, at de kan glide på plads på armen. Manchet sølvarmbånd kan være en smagfuld gave til ældre kvinder, men de er også dyrere end andre typer.

En anden populær og mindre dyr type manchet armbånd, er granuleret, hvilket skaber et muntert lysglimt. Manchet armbånd er populært blandt berømtheder i øjeblikket, blandt andre Lindsay Lohan.

Led armbånd: Dette er tæt knyttede smykker med et elegant design, så de ligger fladt langs armen. Et smukt eksempel på et detaljeret led armbånd er det byzantinske led armbånd, der har en aura af mystik over sig, på grund af de historisk korrekte knuder. Et led armbånd, der ligner ringbrynjer, er populært hos mange mænd, takket være den romerske kulturs popularitet, der blandt andet er kommet gennem populære film.

Sølv armbånd

Sølvkædearmbånd: Dette er måske den mest klassiske stil, der passer til det meste tøj, og som findes i det bredeste udvalg. Sølvarmbånd med kædestil, kan blive til charm armbånd ved at tilføje udsmykninger til kædeleddene, eller de kan bæres som rent sølv.

Sølvkædearmbånd er glimrende gaver i forbindelse med forlovelser såvel som fødselsdage.

Charms armbånd: Disse er populære i de fleste materialer, men da de fleste har råd til sølv, er disse charms armbånd blevet en modetrend, såvel som en samlegenstand for rejsende.

Mange turiststeder har charms med områdets symboler, så som Eiffeltårnet i Paris, eller en dobbeltdækkerbus i London. Charms armbånd var meget populære i midten af det tyvende århundrede og de er blevet populære igen, især blandt teenagere.

Af andre typer charms armbånd kan nævnes sølvarmbånd med en enkelt charm, så som en guldbelagt perle eller en ædelsten, der har en speciel betydning for bæreren. Vedligeholdelse af smykker i sterlingsølv

Sølvarmbånd

Står du med et sølvarmbånd i hånden, eller har planer om at købe et, er det godt at vide hvordan det vedligeholdes bedst. Det er nemt at vedligeholde sølv, hvis man udviser lidt omtanke. Undgå at sølvet kommer i kontakt med sprays og cremer, som for eksempel hårspray, body lotion og solcreme. 

Tag altid sølvarmbåndet af, når du arbejder med blegemidler, ammoniak, alkohol, neglelakfjerner etc. Disse dagligdags kemikalier kan få sølvet til at plette.

Hvis man ofte bærer sølvsmykkerne, kan det forhindre dem i at plette for meget. Ordentlig opbevaring er også nøglen til at undgå pletter. En skuffe eller et skab til opbevaring af smykker er et godt valg, da de er kølige, tørre, lufttætte steder. Selv plastikposer der kan lynes, er en god løsning, især hvis man tilføjer antipletmidler.

Hvis man ikke har gået med sit sølvarmbånd i seks måneder eller mere, er der nok behov for lidt rengøring. Nogle gange er det eneste der behøves, blot lidt forsigtig pudsning med en klud.

For mere detaljeret rengøring af sølvarmbånd kan anvendes en blød tandbørste og lidt t.l.c. Husk at være forsigtig, når du rengør smykker. Hvis du er i tvivl, så kontakt en professionel.